banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MAHÇİÇEK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Hanefi Mahçiçek, “Bilindiği üzere dünyamız ve ülkemiz covid-19 virüsü ile karşı karşıya. Ülkemizde covid-19 vakası görülmeden önce başlatılan önlemlerle ve mücadeleyle, ciddi bir mesafe katedildi. Sağlık Bakanımız covid-19 ile mücadelede çok başarılı bir yol haritası izliyor. Tüm milletimiz bir ve bütün olarak güzel örnek sergiliyor. Zor zamanlarda bir olmak, bizim örfümüzde, geleneğimizde ve inancımızda olan bir erdem.

Belediyemiz, Onikişubat’lı kardeşlerimizin, Kahramanmaraş halkımızın sağlığı açısından daha güvenli hale getirmek için gayret gösteriyor. Yardımlaşmanın ve bir olmanın en güzel örneğini sergileyen Belediyemiz halkımıza her konuda yardımcı olmak için çalışıyor. Bu güzel örneklerin en önemli simgesi, doktorlarımız, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarıdır. Gecelerini gündüzlerine katarak, bu ülkenin sağlığı ve selameti için çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. Biz de bu bağlamda onlara moral olsun diye birer tane karanfil hediye ettik. Ben bir defa daha bütün sağlık çalışanlarına, Onikişubat Belediye Başkanı olarak şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra yapacakları çalışmalarda üstün başarılar diliyorum.

Onikişubat Belediyesi olarak, halkımızın sağlığı bizim için en öncelikli misyonumuz olduğunun farkındayız. Belediye olarak tüm kamu kurumlarımızı, il müdürlüklerimizi, camilerimizi, karakollarımızı dezenfekte ettik. Semt pazarlarımızı da  dezenfekte ettik, esnafımıza eldiven ve maske dağıttık. Bunları tamamladıktan sonra bir caddeden ve bulvardan başlayarak, dükkanlarımızı, sokaklarımızı dezenfekte ediyoruz. Daha güvenli, daha sağlıklı yaşam ortamı temin etmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Onikişubat’lı kardeşlerimize evlerinde kaldıkları için teşekkür ediyor. ‘evimizde hayat var’ diyorum. Evimizden ayrılmayalım, sağlıkla kalalım. Umuyorum en kısa zamanda sağlıklı güzel günlere kavuşuruz”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol