Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MAHÇİÇEK;  “TEK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR”
 Down Sendromlular için de bir yaşam alanı oluşturan Başkan Mahçiçek DOKMER (Down Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi) ile eğitim, sosyal, kültürel ve fiziksel açıdan gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Gönülden hizmet ettiği Onikişubat ilçesinde vatandaşın rahat bir yaşama ulaşması için çalıştıklarını belirten Başkan Mahçiçek,  temiz ve güvenilir sağlık hizmeti adına inşa ettiği 5 Aile Sağlığı Merkezinin yanı sıra, Onikişubat’lım Kart ile vatandaşlara seçerek alışveriş yapma imkânı sunarak, aile ekonomilerine destek oluyor.

Onikişubat’lım kart ile ihtiyaç sahibi olan vatandaşların ekonomisine maddi destek sağlıyor.

Gönül projeleri ile de gönüllerde taht kuran Başkan Mahçiçek, sanayide zorlu hava koşullarında çalışan çıraklara her yıl gönülleri giydiriyoruz projesi ile kaban ve bot hediye ederken, Hoş Geldin Bebek projesi ile yeni doğan bebeklere hoş geldin karşılaması yapmak adına ihtiyaç bakım malzemeleri dağıtıyor.

 

“Gönüllerimiz bir sofralarımız bir” sloganı ile on binlerce vatandaşı Ramazan ayında bir araya getiren Başkan Mahçiçek, 5 yıl boyunca toplamda 250 Bin vatandaş ile aynı sofrada buluştu.

Öte yandan unutulmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerini hatırlatmak adına kahvaltı programları düzenleyen Başkan Mahçiçek, site bahçelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı veriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol