banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MAHÇİÇEK: “23 NİSAN, MİLLET İRADESİNİN ÜZERİNDE HİÇBİR ŞEYİN OLMAYACAĞININ TESCİLLENDİĞİ GÜNDÜR.”
 Başkan Mahçiçek, Türk demokrasi tarihinin en anlamlı günlerinden birinin 23 Nisan 1920 olduğunu belirtti. Milli iradenin en önemli tecelli yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. Yıldönümünü tebrik eden Başkan Mahçiçek, mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kalbi olan, Gazi Meclisimiz 97 yaşında, kutlu olsun.. Bugün, milletimizin; iradesini eline aldığı gündür ve bugün yine milletin iradesinin üzerinde hiçbir şeyin olmayacağının tescillendiği gündür. Milli belleklerimizde çok özel bir yeri olan bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmiştir.

Gazi; bu armağanıyla, çocuklara verdiği önemi ve yeni nesillerin demokrasiye olan inancına duyduğu güveni göstermiştir. 15 Temmuz’da gördük ki bu güven boşa çıkmamıştır. Milletin iradesi üzerinde vesayet kurmak isteyenler, karşılarında aziz milletimizi ve demokrasiye tam bağlı gençlerimizi bulmuşlardır. Hepsine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. 

Bugün bizlere düşen görev ise çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde hazırlamaktır. Mazisinden aldığı ilhamla atisini inşa edecek nesiller yetiştirmektir. Bu yolda da emin adımlarla ilerleyeceğiz ve çocuklarımıza bu ortamı sağlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm demokrasi kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyorum.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol