banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜRBÜZ, “KADIN DERNEKLERİNİN ÇALIŞMALARINI ÖNEMSİYORUZ”

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Mehmet Gürbüz, kadın istihdamının önemine dikkat çekerek; “Bu anlamda kadın derneklerinin çalışmalarını önemsiyoruz. Belediye olarak biz de ev eksenli çalışan kadınlarımızın ürettikleri ürünleri satabilmeleri, emeklerini paraya dönüştürebilmeleri için pazar alanı oluşturduk. Elimizden gelen desteği de vermeye çalışıyoruz. Ülke ve şehir ekonomisi için girişimci kadın sayısının artması, üretime katılmaları ve istihdamı çok önemli. Yerel yönetimler olarak bizlerin de kadın girişimcilerin yolunu açmak adına her zaman desteğe hazırız. KAGİD Başkanlığına seçilen Yıldızhan ve yönetim kurulu üyelerinin başarılı projelere imza atacaklarına inanıyorum ve dernek çalışmalarına da destek vermeye hazırız” dedi.

BAŞKANIN YANIMIZDA OLDUĞUNU DUYMAK…

Dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Neşe Yıldızhan ise,  Başkan Gürbüz’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Yerel yönetimlerin destekleri bizler için çok kıymetli. İnşallah Elbistanlı kadınlarımızla da bir araya geleceğiz. Denek çatısı altında buluşmaya ve daha güçlü olmaya davet edeceğiz. Üreten, ekonomiye katkı sağlayan kadınlarımızın yolunu açmak adına Sayın Başkanımızın da yanımızda olduğunu bir kez daha duymak bizleri mutlu etti. Nazik ziyareti ve güzel temennileri için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol