banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ:
 Başkan Erkoç aynı zamanda Andırın’da Geben ve Yeşilova Mahallerini de ziyaret ederek esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Erkoç KASKİ’nin Yeşilova Mahallesi’nde yürüttüğü alt yapı çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede: “Andırın Kahramanmaraş’ımızın Çukurova’ya açılan kapısıdır. Kahramanmaraş sahip olduğu iklim sayesinde her türlü bitkinin yetiştiği bir şehir. Andırın ilçemizde ise sahip olduğu bitki örtüsü sebebiyle narenciye yetişmekte. Her zaman söylediğimiz gibi Kahramanmaraş Hindistan cevizi hariç her ürünün yetiştiği bir iklime sahip. Bu çeşitliliğin yaşandığı en önemli bölgelerinden biride Yeşilova bölgemiz. Burada binlerce dönüm mandalina ve portakal bahçeleri var. Bizde bu bölgemize verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Altyapı problemi vardı, kanalizasyon ve içme suyu problemleri vardı, hamdolsun bunları çözdük. Son olarak Asfaltını yapacağız yakında. Yeşilova’yı örnek bir mahalle haline getireceğiz. İnşallah bu altyapı çalışmalarımızla birlikte Yeşilovalı hemşehrilerimizin sıkıntılarını gidereceğiz” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol