Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ: “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
 Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan bir Ramazanı Şerif’in daha sonuna gelindiğinin altını çizen Başkan Erkoç mesajında şunları söyledi: “Allah’a Hamd olsun millet olarak sevgiyle muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk.

Ramazan ayı boyunca millet olarak bir ve beraber olmanın aynı manevi atmosferi solumanın huzurunu, bereketini yaşadık. Ramazan bizlere bir kez daha kardeş olduğumuzu, milletçe kader birliği yaptığımızı hatırlattı. Komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla en önemlisi de İslam coğrafyasındaki kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık. Birbirimizle sıkı bir dayanışma içerisinde olduk. Savaştan, zulümden, bombalardan kaçarak ülkemize, şehrimize, sığınan Suriyeli kardeşlerimizle ensar-muhacir anlayışıyla dayanışma içerisinde olmaya çalıştık. Tarih boyunca her zaman mazlumun yanında zalimin karşısında yer almış bir millet olarak katliamlar ve zulümler karşısında sessiz kalmadık. Her zaman olduğu gibi haktan adaletten ve barıştan yana olduk. Ulaşabildiğimiz tüm mağdurlara ve mazlumlara hiçbir ayrım yapmaksızın yardım eli uzatmanın çabası içerisinde olduk.

Bu düşünceler içinde en kalbi duygularımla Ramazan bayramınızı tekrar kutluyorum. Bayramın tüm hanelere tüm ocaklara tüm gönüllere şehrimize, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet selamet getirmesini temenni ediyorum.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol