banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ: “DÜNYA MEŞGALELERİNİ BİR KENARA BIRAKMALIYIZ”
 Başkan Fatih Mehmet Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yardımlaşma, dua ve bereket dolu bir Kurban Bayramına daha ulaştık. Şimdi ailelerimizle, dostlarımız, komşularımız, akrabalarımızla Bayram’ın mukaddes sevincini paylaşma zamanı. Dünya meşgalelerimizi bir kenara bırakıp anne-babamızın ellerini öpeceğiz. Kurban ibadetimizi ifa edeceğiz. Şehrimizdeki tüm evlerin kapıları çalınacak, insanlarımız birbirlerine bayram ziyaretlerinde bulunacaklar.

Dargınlıkları, küskünlükleri, Allah’ın emriyle unutup barışacağız. Tüm hemşehrilerimizle gönül birliği içinde Bayramımızı idrak edeceğiz.  

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın barışmalara, helalleşmelere, kardeşliğimizin perçinlenmesine, sevinçlere ve müspet heyecanlara vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını içtenlikle kutluyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Allah, hepimize birlikte nice bayramlar görmeyi nasip etsin.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol