banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ, BERAT KANDİLİ MESAJI YAYINLADI
 Başkan Fatih Mehmet Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi: Mübarek Ramazan Ayının müjdeleyicisi bir Berat Kandiline daha kavuşmanın sevinci ve şükrü içerisindeyiz. Berat kandili; Allah’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar araladığı, müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükâfatlandırdığı bir zaman dilimidir. İnsanlık âlemi için bu gece af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi, birlik beraberlik, kardeşlik duygularının pekişmesine de bir fırsattır.

İşte bu fırsatı değerlendirerek ruhumuzun gelişmesi ve olgunlaşması için düşünce ve davranışlarımızı gözden geçirmeli, birbirimizi anlamalı, ilişkilerimizde doğruluk adalet ve samimiyeti esas almalıyız.

Bu anlamlı günlerde toplumsal sorumluluk bilinciyle dayanışma yardımlaşma içinde olmalı, nefreti sevgiye, bencilliği fedakârlığa dönüştürecek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız. Gündelik hayatın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere bir kandil olması dileğiyle tüm hemşehrilerimizin ve milletimizle birlikte bütün İslam âleminin Berat Kandili'ni kutluyorum. Bu gecenin, ülkemizin, İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol