Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ, AFŞİN’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
 Afşin Atatürk Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada: “Şu anda Afşin ilçemizde yapılmakta olan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Afşin’de hizmetlerimiz yaz boyunca devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi olarak Afşin’de merkez mahallelerimizde içme suyu şebekesini değiştirmiştik. Büyük oranda o çalışmalarımız bitmek üzere.

Afşin’in merkezi başta olmak üzere Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda bulunan ana artel ve caddelerde alt yapı çalışmalarımız tamamlandı ve sıcak asfalt çalışmaları da devam ediyor.

Biz yola çıkarken şunu söylemiştik. Tüm ilçelerimizi şehir haline getireceğiz demiştik. Şu anda da tüm ilçelerimizde çalışmalarımız devam ediyor.

Bizim nüfusumuzun yarısı önceki tabiri ile şehir merkezinde diğer yarısı da ilçelerimizdedir. Biz ilimizin genelinde alt yapı, üst yapı, sosyal tesisler olarak hizmet vermeye gayret ediyoruz.

Şu anda burada yapılmakta olan yol çalışmalarımız da Afşin’e 30-40 yıl hizmet verecektir. Bu gayretli çalışmalarından dolayı ekiplerimize teşekkür ediyorum. Afşinli kardeşlerimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Milletimizin bizlere gösterdiği teveccühe layık olma gayreti içindeyiz. Biz biliyoruz ki bu asil ve aziz milletin hizmetin en iyisine layıktır. Bu gayretle çalışıyoruz Allah’ın izniyle.

15 Temmuz’da da cuntacı, fetullahçı teröristlere karşı kalkışmaya karşı bu asil millet bir kez daha asilliğini gösterdi ve dünyaya büyük mesaj verdi. Şu an büyük bir sinerjiyle, büyük bir motivasyonla ve daha büyük bir enerjiyle daha çok gayret etme aşkıyla, memleketimize ve milletimize layık olma gayreti ile çalışıyoruz büyükşehir olarak.

Afşin’de aynı zamanda asfalt çalışmalarının yanı sıra kaldırımlarını da bazalt taş döşeyeceğiz. Modern şehirlerin merkezlerindeki kaldırımların aynısı Afşin’de de olacak. Şu andaki mevcut kaldırımlar çok eskimiş. 20-30 yıllık kaldırımlar artık yürünemez hale gelmiş. Buraları da değiştiriyoruz. Buraları da bazalt taş ile döşeyeceğiz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol