Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇELEĞEN’DEN YAŞLI VATANDAŞLARA ÇAT KAPI ZİYARET
     Her fırsatta çeşitli nedenlerle ev ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ramazan Ayı nedeniyle gerçekleştirdiği ziyaret sayısını arttırdı. Başkan Çeleğen, Ramazan Ayı boyunca deyim yerindeyse adım atmadık yer bırakmıyor.

  Ramazan ayında da diğer günlerde olduğu gibi tüm hastaları ziyaret etmeye özen gösteren başkan Çeleğen, gittiği her mahallede yaşlılar ile hastaları ziyaret ederek, ellerini öptüğü büyüklerin hayır duasını alıyor. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşan Çeleğen yeri geliyor sohbet ediyor yeri geliyor onları dinliyor. Özellikle yaşlılara ve çocuklara yakın ilgi gösteren Başkan Çeleğen, vatandaşın sorunlarını da dinliyor.

   Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde konuşan Belediye Başkanı Çeleğen her insanın yaşlanıp, sınırlı hareketlere sahip olacağının unutmaması gerektiğini söyledi. “Yaşlılık hiç kimsenin tercihi değildir” diyen Başkan Çeleğen sözlerine şu şekilde devam etti: "Yaşlılara saygı göstermek insani görevdir. Yaşlılara baktığımızda aynada kendimizi görmeliyiz. Bir gün mutlaka biz de yaşlı olacağız. Yaşlılar her yerde karşımıza çıkabilir. Evimizde dedemiz, ninemiz hatta annemiz ve babamız yaşlı bireyler olabilirler. Onlara saygı yanında sevgilerimizi de göstermeyi ihmal etmemeliyiz. Onların Engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimize gereken saygıyı göstermek hepimizin görevidir. Bizim kültürümüzde büyüğe saygı ile küçüğe de sevgi ile yaklaşmak vardır. İlçemizdeki Büyüklerimizi ziyaret ederek onlara moral vermeye çalıştık” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol