banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇELEĞEN’DEN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI
 Türkiye’nin sınır güvenliğini korumak, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Fırat Kalkanı harekatından üzücü haberler alındığını ve bu acı haberlerden ikisinde Kahramanmaraş’a düştüğünü ifade eden Başkan Çeleğen  “Bu harekatın terörle mücadele kapsamında büyük önem arz ettiğini, “İstanbul ve Kayseri’de yaşanan bombalı saldırıların akabinde, terörle mücadelede yeni acıların yaşanması bizleri derinden üzmektedir. Türkiye’nin bu harekâttaki hedefi; terörist unsurların ülkemize sızmasının önlenmesi, teröristlerin bulundukları yerde etkisiz hale getirilmesi ve milletimizin korunmasıdır” dedi.

İstanbul’da Kayseri’deki ve Fırat Kalkanı Harekatımdaki hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğine yöneliktir. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki bu aziz millet hiçbir zaman bunlara prim vermeyecektir. Birliğimize kast edenler tarih huzurunda yok olup gidecektir. Devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine yönelik kararlı mücadelesi bunun en büyük göstergesidir. Terörü şımartanlar, o hainlere destek verenler, bugün bir kez daha Türkiye’nin haklı mücadelesini anlamış olmalıdır. Terör kimden ve nereden gelirse gelsin, milletçe bunun karşısında olup, teröre asla boyun eğmeyeceğimizi göstermemiz gerekir. İnsanlıktan, vicdandan yoksun olanlar; kahpece ve kalleşçe eylemler yaparak insanların yaşam hakkını elinden alıyor. Ama şunu bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti bu hain terör örgütlerinin kökünü kazıyacak güç ve kudrete sahiptir. Acımız büyük. Gün birlik günüdür dedi.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ terör örgütünün saldırılarında Şehit düşen Kahramanmaraşlı Hemşerilerimiz olan Özel Kuvvetler Komutanlığından Tank Astsubay Kıd Çvş Ökkeş Karaca ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Kökkaya Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum şeklinde konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol