banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇELEGEN “ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER ETSİN“
 Ekinözu Belediye Başkanı Nursi Çelegen, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle yaptığı açıklamada: ''Cenabı Allah sınır ötemizde başlatılan Zeytin Dalı Harekatında ordumuza güç versin.'' dedi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, sınırımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, önemli bir operasyonun başladığını vurgulayan Belediye Başkanı Nursi Çelegen yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ''Şanlı ordumuz, Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, 20 Ocak 2018 saat 17:00'dan itibaren "Zeytin Dalı Harekatı" başlatmıştır. Şu ana kadar tarihte şanlı kahramanlıklara imza atan ordumuza, Cenabı Allah'ın yar ve yardımcısı olmasını niyaz ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın liderliğinde bu ülke ve bu millet her zaman sınırlarını koruma kudretinde olduğu gibi mağdur ve mazlum milletlerin de huzur ve sükunu için her zaman elinden geleni yapmıştır. Ordumuz İnşallah bu operasyon ile şer odaklarının planlarını bozar ve başarıya ulaşır.”

Türkiye’nin artık üzerinde planlar yapılacak, oyunlar oynanacak üçüncü dünya ülkesi olmadığına vurgu yapan Başkan Çelegen şöyle konuştu: “Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nın tek hedefi, bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden eden ve ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır.

Türk milleti, şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklar üzerinde oynanan alçak oyunların farkındadır. Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah’ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır. Allah’ım ordumuzu muzaffer eylesin.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol