banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BOZDAĞ’DAN ÇOCUKLARIN VE VATANDAŞLARIN İÇİNİ ISITACAK O HİZMET TAMAM
 Pazarcık Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlanan düğün salonu ve park çalışması vatandaşların hizmetinde.
Yukarı Pazarcık da bulunan eski polis lojmanın atıl görüntüsünün yıkılmasıyla birlikte düğün salonu ve park çalışması yapılması üzere kolları sıvayan Başkan Bozdağ çalışmanın tamamlanmasıyla vatandaşların ve çocukların hizmetine sundu.

Düğün salonu çalışmasının tamamlanmasıyla gerçekleşen ilk düğünde vatandaşların mutluluğuna da ortak olan Başkan Bozdağ son olarak çocuk oyun alanında tamamlanmasıyla birlikte Park alanında da bir takım incelemelerde bulunarak çocukların sevincine ortak oldu.

Yapılan çalışmanın tamamlanmasıyla konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Geçtiğimiz günlerde Yukarı Pazarcık da bulunan eski polis lojmanın ekiplerimizce yıkımını gerçekleştirmiştik. Yıkımını gerçekleştirdiğimiz alanda çevre düzenlemesinin ardından düğün salonu ve park çalışmamıza başladık. Ve çok şükür tamamladık… Düğün salonunda gerçekleşen ilk düğünde kıymetli vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olarak park çalışmamızda tamamlandı. Yukarı Pazarcık’ımıza vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol