banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BOZDAĞ; VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
 Rahatsızlığı sebebiyle sık sık ambulans yardımı ile hastaneye giderek tedavi gören Ahmet Uzdilli'nin isteği üzerine Belediye ekiplerine kilit parke taşı döşenmesi için talimat veren Başkan Bozdağ; yatalak olan Ahmet Uzdilli’nin evinin önünde bulunan yolda, kilit parke taşı döşeme çalışmaları sona yaklaştı.

6 senedir yatağa bağımlı olarak yaşayan Ahmet Uzdilli ise yapılan hizmetten dolayı Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’a teşekkür etmesinin ardından sözlerine şöyle devam etti; “6 senedir yatağa bağımlı olarak yaşıyorum. Rahatsızlığımdan dolayı sık sık ambulans yardımı ile hastaneye gitmek zorunda kalıyorum. Evimin önünde yol olmamasından dolayı evimin önüne kadar Ambulans gelemiyor ve ambulans’a götürülmekte zorluk yaşıyordum. Ama artık zorluk çekmeyeceğim! Çok şükür ki artık ambulans evimin önüne kadar gelecek. Başkanımız ekiplerine talimat vererek evimin önünde bulunan yola kilit parke taşı döşeyerek bizleri en büyük zorluktan kurtardı. Ben bu vesileyle Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol