banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ BORAHAN GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BOZDAĞ, PAZARCIK İLÇESİNİ TANITIYOR!
 6-16 Nisan arasında Antalya da düzenlenecek olan fuarda, ilçesinin yöresel ürünlerini tanıtacak olan Pazarcık Belediyesi ilçeye öz birbirinden güzel ürünlerini Antalya da bulunan vatandaşlarla buluşturacak.

İlçenin tanıtımı açısından geçtiğimiz aylarda Ankara ve Afyonkarahisar’dan sonra bir ili daha Pazarcık yöresel ürünleriyle buluşturacak olan Başkan Yakup Hamdi Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Antalya’da düzenlenecek olan Akdeniz Bölgesi’nin en büyük “Kültür Tanıtım ve Yöresel Ürünleri” fuarına, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin daveti üzerine konuk olarak katılıyoruz. İlçemizin tanıtımı adını çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ankara ve Afyonkarahisar’ın ardından Antalya da yaşan hemşerilerimizi de ilçemizle buluşturuyoruz. İlçemiz zengin bir ürün çeşitliliğinin sahip olan bir yer. İlçemizde bulunan yöresel el sanatları ve hediyelik eşyalarımızı burada sergileyeceğiz. Antalya bölgesinde yaşayan tüm hemşerilerimizi 6 ve 16 Nisan tarihleri arasındaki gerçekleşecek olan bu muhteşem fuara bekliyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol