banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BOZDAĞ, ÇOCUKLARIN İÇİNİ ISITACAK OLAN TALİMATI VERDİ
 

Pazarcık Belediye her yıl olduğu gibi bu yılda kış günlerinde çocukların içini ısıtmaya devam ediyor. Soğuk kış aylarının gelmesiyle birlikte çocukların içini ısıtacak olan sıcak çorba ikramı Belediye ekiplerince İstiklal Ortaokulunda başladı.

Bugün itibariyle ilk olarak İstiklal Ortaokulun da başlayan çorba ikramı her sabah farklı bir okulda devam edeceğini belirten Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimize sıcak çorba ikramımıza başladık. Öğrencilerimizin sabah kalktıklarında kahvaltı yapma şansı olmayabilir. Poğaça, simit gibi sürekli katı yiyecekler tüketmemeleri, sıcak gıda almaları açısından bu uygulamayı başlatmıştık. Özellikle dar gelirli ailelerin çocuklarının kahvaltı yapabilme sıkıntıları da var. Dolayısıyla biz onlara sıcak çorba ikram ederek katkı sağlamak istedik. Bu kapsamda her öğrencilerimize “İçiniz Sıcak Zihniniz Açık Olsun” sloganıyla başlattığımız çorba ikramımız her gün düzenli olarak devam edecektir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol