banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BOZDAĞ, ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR
  

Pazarcık Belediyesi tarafından hazırlana proje kapsamın da, soğuk kış aylarının gelmesi ile birlikte öğrenciler için hazırlanan 6 bin adet bere, 6 bin adet atkı, toplam 12 bin adet atkı ve bere, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın katılımı ile devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Pazarcık İstiklal Orta Okulunda öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Yakup Hamdi Bozdağ, bu sefer de Yatılı Bölge Orta Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

YARININ BÜYÜK DEVLET ADAMI OLACAKLAR

Bazı öğrencilere kendi eliyle atkı ve beresini takan Başkan Bozdağ, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu; ”Geçtiğimiz günlerde Pazarcık İstiklal Ortaokuluna giderek öğrencilerimiz ile bir araya gelmiştik. Bugün ise Pazarcık Yatılı Bölge Ortaokuluna gelerek öğrenciler ile bir araya geldik. 24 Kasım öğretmenler gününde öğrencilerimiz için ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza öğrencilerimiz için atkı ve bere hediye etmek geldi. Mevsim itibari ile kış aylarında olduğumuz için öğrencilerimize en güzel hediyenin bu olabileceğini düşündük. İlçemiz genelindeki bütün Ortaokul ve İlkokullarımıza Pazarcık Belediyesi olarak yaklaşık 6 bin adet atkı, 6 bin adet bere toplam 12 bin adet atkı ve bere dağıtmaya karar verdik. Şükürler olsun okullarımıza dağıtmaya başladık. Bugün ise Yatılı Bölge okulumuza 600 adet bere 600 adet atkı dağıtmaya başladık. Ayrıca ilçe genelimizde bütün okullarımıza 2’şer adet, 8 kişilik üstü kapalı oturma bankı da dağıtıyoruz. Eğitime yapılan desteğinin ne kadar önemli olduğunu bilen biri olarak, bende bir eğitimci öğretmen olarak ne kadar çocuklarımıza hizmet etmiş olsak da ne kadar ilgi göstermiş olsak da azdır. Bunların yarının büyükleri yarının Başbakanları, yarının Recep Tayyip Erdoğanları, yarının Büyük devlet adamları olacaklardır” dedi.

BAŞKAN YAKUP HAMDİ BOZDAĞ’A TEŞEKKÜR!

Yaptığı bu hizmetten dolayı Başkan Yakup Hamdi Bozdağ’a teşekkür eden Pazarcık Yatılı Bölge Ortaokul Müdürü Yahya Çoraplı ise şunları söyledi; “Belediye başkanımızın okulumuza yapmış olduğu bu hizmetten ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız için okulumuzun ayrı bir önemi var, okulumuza ayrı bir destek veriyor. Okulumuza 50 ayrı mahalleden öğrenci geliyor, bu sebep ile okulumuz ilçemizin mozaik'i. Ben okulum, öğrencilerim ve velilerimiz adına Pazarcık Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a okulumuza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol