banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AYDIN STK BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ
 Başkan Aydın, Alparslan Türkeş Mesire Alanı toplantı salonunda yapılan istişare ve değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Göksun’u en hızlı şekilde daha müreffeh bir yapıya kavuşturmak için toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden STK Başkanlarının görüş ve önerilerinin önemli olduğunu söyledi.

 

İki aşamalı olarak yapılan toplantının birinci bölümünde göreve geldiği 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar hayata geçirmiş olduğu proje ve hizmetler ile eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında sunum yapan Başkan Aydın, “Belediye başkan adaylığımız sürecinde 5 yıl içinde yapmayı vadettiğimiz projeleri kitapçık olarak kamuoyuna sunmuştuk. Allah’a şükürler olsun geride kalan 3 yıl 7 aylık süreçte bu projelerin yüzden 80’den fazlasını hayata geçirme başarısı gösterdik. Bunların yanında proje kitapçığımızda olmayan birçok proje ile eğitim, sosyal ve kültürel faaliyeti de gerçekleştirmek suretiyle halkımızın hizmetine sunduk. Diğer yandan uyguladığımız mali disiplin ve kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanma politikası ile hem devraldığımız borcun büyük bir kısmını ödedik, hem de bütçemizi yüzde 120 oranında büyüttük” dedi.

 

Belediye hizmet binasının tüm proje çalışmalarının bittiğini ve ihale ilanına çıktıkları bilgisini de paylaşan Başkan Aydın, toplantının ikinci aşamasında ise STK temsilcilerinin ilçe halkındaki görüşleri ile belediyeden talep ve önerilerini dinledi.

 

Toplantıda belediye birim amirleri de hazır bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol