banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK KUZEY ÇEVRE YOLUNDA
 Beraberinde Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, İlker Çitil, İmran Kılıç ve diğer ilgililerle birlikte Kuzey Çevre Yolunda incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililelerden bilgiler aldı.

Kuzey Çevre Yolu ile alakalı Başbakan Yardımcısı Kaynak’a bilgiler veren Başkan Erkoç: “Onlarca iş makinamız çok hızlı bir şekilde bu bölgede birkaç yerde çalışmakta. Hedefimiz yolun önemli bir kısmını 2017 yılı içerisinde, tamamını da en geç 2018’de bitirip trafiğe açacağız. Gazi Kışlası’ndan geçiş çok önemliydi hamdolsun izni aldık geçişle ilgili projeleri hazırlıyoruz yakın zamanda da protokolü imzalayacağız ve yolumuzu Gazi Kışlası’ndan geçirerek şehrin doğusuyla batısı arasında sürekliliği sağlamış olacağız. Kuzey Çevre Yolunda Ahırdağ Caddesi tarafından ilk asfaltına da başladık. Yolumuzu en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Kaynak incelemelerin ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililere teşekkür ederek, çalışmalarda başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol