banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

BAŞARI HİKÂYESİ İLE TANIŞ’TI
  

 

“Artık ben de bir Kahramanmaraşlıyım. Çünkü Kahramanmaraş’ta evlendim ve bu şehir benim için özel. Bu şehirde farklı bir sinerji yakaladım. Kahramanmaraş’ı, insanlarını, geleneklerini ve çalıştığım kurumu seviyorum, sahipleniyorum” diyen Genel Müdür Medine Tanış, kadınların da iş hayatında ve sivil toplum kuruluşlarında görev almasından yana. Kendisini ziyaret ettiğimizde, aldığı ödülü sorduk, aynı zamanda Kadın Girişimciler Kurulu eski üyesi olan Tanış finale kalan ödüllü projesi ile ilgili olarak bize; “Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendi himayelerinde, Enerji Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen Türkiye’ye enerji veren kadınlar ödül-final töreninde şehrimizi temsil ettim. Bundan büyük mutluluk ve gurur duydum. Bu ödülü, kurumum adına, şehrim adına aldım. Başarı videomun yayınlanması ve projemin finale kalması hayatımda aldığım en büyük ödüldü. Ödüle layık görülen ve projesi ile finale kalan firma-kurumlar içerisinde yerli ve milli olan bir tek AKEDAŞ, yani Kahramanmaraş idi.” diye konuştu.

Senelerini verdiği AKEDAŞ’ta başarı hikâyeleri ile bilinen ve projeleri ile bir kadın olarak şehrimizi ve kurumunu başarı ile temsil eden Medine Tanış’a başarılar diledik.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol