banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

BARO’DA SEÇİM HEYECANI ZİRVE YAPTI
 19.10.2014 tarihinde yapılan Baro seçiminde meslektaşlarının desteği ile 2014-2016 yılları için baro başkanı seçilen Vahit Bağcı, dün de meslektaşları ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürdü.

28 Eylül akşamında MADO’da bir yemekli toplantıda meslektaşları ile bir araya gelen Baro Başkanı Vahit Bağcı, mesleği ile ilgili sorunların çözümünde elinden gelen gayreti gösteren bir sivil toplum kuruluş kanaat önderi olmayı amaçlayarak, yönetim kurulu ile imkânlar dâhilinde en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Bağcı, yaklaşık 230 meslektaşının katıldığı yemekli toplantıda, avukatlık kanunu gereği baro genel kurulu ve seçimlerinin iki yılda bir yapılmakta olduğunu belirtip, daha önce yapmış olduğu basın açıklamasında da 2016-2018 dönemi için başkan adayı olduğunu açıklamıştı.

ZİYARET VE FİKİR ALIŞ-VERİŞİ

Başkan adayı olduktan sonra merkezde çalışmakta olan meslektaşlarının bürolarını ziyaret ederek onlarla fikir alış-verişinde bulunduğunun da altını çizen Başkan Vahit Bağcı, “Ziyaretlerimiz merkezle sınırlı kalmadı tabi. Kalmasına da imkan yok. İlçelerde çalışmakta olan meslektaşlarımızla devam ediyor. Yine bu toplantıda da istişarelerimiz sürecek. Bu seçimin meslektaşlarımıza, Baromuza ve şehrimize, adli camiaya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Önümüzdeki ay ortalarında yapılacak seçimde, Bağcı, en güçlü aday olarak gösteriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol