Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BALKON SİYASETİ
 Gerek Onikişubat İlçe Başkanı,  gerekse İl Başkanı olduğu dönemlerde, siyasiler, merkez ve ilçe belediye başkanları, bürokratlar, ilçe teşkilatları ve vatandaşlarla kurduğu beşeri ilişkilerde, uyumlu çalışmalarda adını altın harflerle yazdıran, bunun yanında dürüstlüğü ve karakteri ile herkesin sevgilisi haline gelen AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Kimlik Gazetesi ziyaretinde, özellikle 15 Temmuz darbe kalkışması ve sonrasında yaşananlar ile ilgili bilgiler verirken, FETÖ tehlikesinin ülkeye açtığı derin yaraları tamir etmekle meşgul olduklarını söyledi.

İlerleyen günlerde, Aksu Televizyonunda bir canlı yayın projesinin olduğunu da belirten Başkan Özdemir, özellikle FETÖ tehlikesi, kurumlara sızmalar ve kamuoyunda yarattığı tahribatına ilişkin önemli açıklamalarda bulunacağını belirterek, herkesin dikkatli ve uyanık olması tavsiyesinde bulundu.

Özdemir, gündemin ağırlıklı olarak paralel yapı ve darbe kalkışması olması muhtemel canlı yayına en az üç basın mensubu ile çıkmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol