banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAKIRCILAR ODASI’NA YAKIŞACAK BİNA

Küçük sanayi sitesi içindeki bina içinde misafirhane, mescit, idari bina, yemekhane, toplantı salonu, yöresel ürünlerin teşhir edileceği salon, mesleki atölye yer alırken, Bakırcılar Odası Başkanı Selamet Atlı, virüs ve verilen ara sebebiyle açılışın biraz gecikebileceğini söyledi.

Yeni hizmet binası hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Selamet Atlı, 400 metrekare üzerine kurulan, toplam 1.200 metrekare olan binanın inşaatının devam ettiğini belirtirken, açılışın uzayabileceğine de değinmeden yapamadı.

ESNAFIN İŞİ DE İYİ DEĞİL Kİ…

Başkan Selamet Atlı, “Aslında yeni binamızı bu yılın sonunda bitirip hizmete açmayı hedeflemiştik. Ancak koronavirüsü yüzünden uzayacağını düşünüyorum. Çünkü bina tüm sektörümüzün destekleri ile yapılmaktadır. O yüzden virüsten dolayı esnafımıza uğramaktan imtina ediyoruz. Çünkü esnafımızın işleri de iyi değil. O yüzden odamıza ve esnafımıza yakışacağını düşündüğümüz binamızın açılışı biraz uzayacak. Muhtemelen önümüzdeki yılın baharına sarkabilir” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol