banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAKİ TEZCAN, 12 ŞUBAT RUHUYLA BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!
 Mesajında 12 Şubat ruhundan aldığımız ilhamla, ecdadımızın canı uğruna bize bıraktığı mukaddes ve nadide emaneti korumayı en kutsal vazife bildiklerini belirten Başkan Baki Tezcan;  “Ecdadımızın kahramanlık destanı yazdığı, birlik ve beraberliğiyle Anadolu’nun dört bir yanına cesaret verdiği milli direnişin ve zaferinin 98. yıldönümünün haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

 Bugün bizlere düşen de aynı ruhla, canları pahasına bu toprakları bize vatan yapan ecdadın emanetine sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi daim kılarak ülkemizi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda dünya milletleri arasında hak ettiği yere taşımak için mücadele etmeye devam etmektir.

Bu duygularla, milli mücadelemizin kahraman şehitlerini ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerini rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Kahraman hemşerilerimin 12 Şubat destanının 98. Yıldönümünü kutluyorum.” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol