banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAKAN ŞAHİN YÜZÜK TAKTI
 Sanatçı İhsan Güvenç’in nişan töreninde TRT sanatçılarının yanı sıra, fantezi müziğin sevilen sanatçısı İzzet Yıldızhan verdiği konserle unutulmaz bir gece yaşattı.

Nişan törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yanı sıra Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Barlık, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Özyurt, Gümrükler Bölge Müdürü Fikret Erol, Emniyet Müdür Yardımcısı Behçet Şüküroğlu, çok sayıda sanayici ve işadamı katıldılar.

Güvenç çiftinin yüzükleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından takıldı. Nişanlı çift gelen misafirlerle teker teker ilgilenirken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

NİŞAN, EVLİLİĞE ATILAN İLK ADIMDIR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin genç çiftin nişan yüzüklerini takarken; “İhsan tüm hemşehrilerimizin tanıdığı bir kardeşimizdir. Bizler bugün O’nun için buradayız. Nişan, evliliğe atılan ilk adımdır. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta birlikte olmaya söz vermektir. Sayın Milletvekillerim, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanlarım ve şahsım adına bu güzel çifte mutluluklar diliyorum.” dedi.

Nişan törenine katılamayan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve TRT Müzik Daire Başkanı Deniz Çakmakoğlu; Güvenç çiftini telgrafla kutladılar.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol