Öne Çıkanlar ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR! öneri BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İŞKUR FARKI ÇİÇEK EKİNÖZÜ SEÇİME VE İKTİDARA HAZIR TÜRKİYE GENELİ 5 BİN 801 KİŞİYİ ELEDİ

Bu haber kez okundu.

AYŞE KILIÇ DOS-TDER’İ ZİYARET ETTİ
 Ziyaretlerinden ötürü Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç'a teşekkür eden Dernek Başkanı Abdurrahman Akbaba sözlerine şöyle devam etti: Bizler 3 yıl önce 7 Kasım akşamı Dernek yönetim kurulu üyelerimiz Adem Çetinkaya ve Veli Karalar ile ''Kahramanmaraş için ne yapabiliriz'' diye konuştuk. Sosyal paylaşım sitesinde Dostluk Grubu olarak faaliyetlerimize başladık. 3 yıl boyunca bu şekilde sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile bir takım sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdik. Bu 3 yıl sonunda hem kamuoyundan hem de grup arkadaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda dernekleşmeye karar verdik. İlk genel kurulumuzu da gerçekleştirdik. 20 kişilik yönetim kurulumuz var.

Bizler Dostluk Grubu Derneği olarak sosyal medyadan bizlere ulaşan kişi kurum ve okulların, özellikle önceliği olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ağırlıklı olarak kırsal kesimlere yardımlar ulaştırmaya gayret ediyoruz. Ulaşım hizmetini Büyükşehir Belediyesi vesilesiyle gideriyoruz. Kırsal mahallelerimiz den bizlere ulaşan okul öğretmenlerimiz, okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını belirtiyorlar. Bizler de Dostluk Grubu olarak belirtilen tüm ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz.

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen tüm etkinliklere dernek üyelerimizle birlikte katılmaya çalışıyoruz. Bunun yanında ilimizde Kültür ve Sanat alanlarında da elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Şair ve Ozanlarımızın yeterince Kahramanmaraş'ta sahiplenilmediğini düşünerek Ozanlar Derneği, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve biz Dostluk Grubu Derneği, ortaklaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde güzel bir program düzenledik. Bunun yanında engellilerimiz ile ilgili projeler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. İş adamlarımızın hayırları sayesinde engelli kardeşlerimizi yemekte buluşturduk.

HER LEKE ÇIKAR, PARANIN LEKESİ ÇIKMAZ!

Dostluk Grubu Derneğine tek girmeyen şeyin para olduğunu söyleyen Akbaba: ''İş adamı ve esnaflarımız yardıma muhtaç yerlere hayır yapmak istediğini söylediği zaman 'siz paranızı ödeyin, biz ne kadar temin edeceğimizi bilelim' diyoruz ve para ile iş yapmıyoruz. Çünkü her leke çıkar ama paranın lekesi maalesef çıkmaz. Dostluk Grubu Derneği olarak en katı prensibimiz bu. Bu soğukluğu aramıza sokmadık, sokmayacağız inşaallah'' dedi.

Abdurrahman Akbaba’nın dernek ve faaliyetleri hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından, Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç bir konuşma yaptı.

Kılıç yaptığı konuşmada: ''Tüm bu işleri bir arada götürmek yorucu ama ne kadar yoğunluk olursa olsun siz bu hizmetleri hayra aracı kılıyorsanız gerçekten rabbim yormuyor.'' dedi.

Dernek üyelerine kendini tanıtan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, dernek üyelerine Ak Parti Kadın Kollarının yaptığı faaliyetler ve hizmetler hakkında bilgiler paylaştı.

Ziyarette Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili açıklama ve bilgilendirmeler yapan Kılıç: ''Cumhurbaşkanlığı sistemini yalanlarla millete anlatanlar 'tek adamlık gelecek' diyorlar. Tek adam diye bir şey yok. Hangi tek adam görevde kalma süresini 2 dönem olarak kısıtlar? bunlar bir takım kişilerin milleti kandıracağını zannetmesidir'' dedi.

16 NİSAN'DAN SONRA GÜZEL OLACAK

Günümüzde ki yönetim biçiminin tıkandığını ve darbelere açık kapı bıraktığını söyleyen Kılıç: ''Her dönem Türkiye 10 yıl ayağa kalkmaya başlar, kendini toparlar, sonra birileri çıkar bu genelde asker eliyle yapılmak istenir. Seçilmiş siyasileri o makamlardan indirerek kendileri otururlar. Türkiye bu senaryoları defalarca gördü. Millet artık uyandı. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile beraber hedeflerimize emin adımlarla ilerlemek zorundayız. 16 Nisan'dan sonra çok güzel olacak biz buna inanıyoruz. İnanmasak zaten sahaya çıkıp biz bunu anlatmaya çalışmayız''dedi.

Ziyaretin sonunda Dostluk Grubu Dernek Başkanı Abdurrahman Akbaba, Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç'a ''Tarihi UZUNOLUK'' dergisinin armağan etti. Ayşe Kılıç dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol