Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

AYGÜN AVM 7.ŞUBESİNİ CANLI YAYINDA AÇTI
    Kahramanmaraş’ta en çok yaptığı kampanya ve hizmet kalitesi ve çok çeşit ürünleri ile adından sıkça bahsettiren Aygün Avm, yine adından söz ettirerek 7. Mağazası’nı bir televizyon kanalında canlı yayınla yaptı. Açılışı Onikişubat İlçe Kaymakamı Rıfat Semiz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Vestel Bayi ve Distributör Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu, Samsung Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Aygün Avm Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aygün, Aygün AVM Genel Müdürü Fatih Aygün, vatandaşlar ve 20’nin üzerinde basın mensubu katıldı.

  Açılış öncesi bir konuşma yapan Vestel Bayi ve Distributör Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu; “Türkiye’de 1246. Mağaza yani Kahramanmaraş’ın son plakasını yakaladık. Vestel bu topraklarda doğmuş, büyümüş, 182 ülkeye ihracat yapan, televizyonda ihracat lideri olan, yaklaşık 10 yıldır döviz kazandıran bir marka. 25 bin Türk işçisiyle, mühendisiyle canı gönülden çalışıyor. Ülkenin bu zorlu sürecinde birlik beraberliğe olduğu günlerde gururla yerli diyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

   Samsung Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy; “Şehre girerken güzel bir yazı gördüm; “Şiirin başkenti edebiyat şehri” ve ayrıca dondurması ile meşhur. Kahramanmaraş’a gelince ayrı bir keyif alıyoruz. Samsung global bir marka; 268 Milyar Dolar cirosuyla dünyanın en önde gelen şirketlerinden biri. Dünyanın en büyük 7 markasında biri. Yılda yaklaşık 14 Milyar Dolar Arge’ye yatırım yapılıyor. Samsung olarak amacımız Edirne’den Kızıltepe’ye kadar bu dünya markasının üstün teknoloji ürünlerini sizlerle buluşturmak. Türkiye’nin birçok noktasında mağaza açmaya başladık. Bunlardan biride Kahramanmaraş’a nasip oldu. Bunu da özellikle Ercan Aygün gibi eski dostumuz ve hem de iş ortağımızdı. Yaptığı gerçekten mutluluk verici. Samsung olarak Türkiye’nin bu zorlu sürecinde ekonomiye katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

 
  Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise; “Hem Vestel’in hem de Samsung’un üst düzey yöneticileri ile beraberiz. Kahramanmaraş’ımıza daha fazla markaları getirmemiz lazım. Bu markalar ile ülkemize katkı sağlamamız lazım. Kahramanmaraş Ekonomik olarak iyi bir konumda. En önemlisi bunları kendimiz üretmemiz. Bu ülkenin kendisi üreterek uluslararası bir marka haline gelmeliyiz. İnanıyorum ki bu güzel insanların bu zeki insanların başaracağına inanıyorum. Aygün Avm’ye hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

   Aygün AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aygün ise şöyle konuştu; “Bugün burada Aygün Avm olarak Kahramanmaraş’ta 7.Mağazamızı açıyoruz. Bu bizler ve halkımız için önemli. Kahramanmaraş Halkı bizlere her zaman büyük teveccüh gösteriyor. Bizler halkımıza en iyi hizmeti nasıl veririz diye gece gündüz çalışıyoruz. Kahramanmaraş’ta eksikliğini hissettiğimiz bölgelere yeni mağazalar açıyoruz. Düzenleyeceğimiz büyük kampanyalarla halkımızın bütçesine katkı yapmaya devam edeceğiz. Açılışımıza katılanlara teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ımız için hayırlısı olsun” dedi.

  Yoğun bir katılımın olduğu açılış sonrası Halk kampanya ürünlerine hücum etti.

  Açılış sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Samsung Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy; “Bunca yaşanan global ve ülkemizin bu durumuna rağmen 2016 iyi geçti. 2016 yılında yaklaşık Türkiye’de 100 tane mağaza açıldı. Ülkemizin bu zor durumlarında Samsung olarak ekonomiye güç katmaya çalışıyoruz. Samsung Türkiye’de büyüyor. Her iki telefon ve televizyondan biri Samsung’un. Her geçen gün daha da büyüyerek Türk ekonomisine de katkı da bulunuyor.

    268 Milyar dolar ile Dünyanın 7. En değerli markası. Samsung en çok Arge yatırımları yapıyor. Bunların sonucunda en yakın 2017 Şubat Ayında S8 telefonumuz çıkacak arkasından Note 8 telefon çıkacak. Nisan ayında tamamen yenilenmiş bir 4K televizyon devam edecek. Q serisi dediğimiz iki seri çıkacak 2017 serisinde. Zaten bunlar en üst düzey ürünler. Türk tüketicileri bu farkı gördükleri için her iki televizyondan biri samsung’a ait. Beyaz eşya da çok önemli ürünler var. Beyaz eşya da akıllı ekranı olan 4 kapılı buzdolapları geliyor. Ürünün tazeliğini ve ne kadar ürün var bunları cep telefonlarından takip edebilecek” dedi.

  Gürsoy, Samsung Kahramanmaraş yatırım yapmayı düşünüyor mu sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Şu an kesinleşmiş bir yatırımı yok. Ufak ufak adımlar atıldı mesela Ankara’ya dijital kütüphane kuruldu. Bunlar başlangıç belki ilerleyen zamanlarda Kahramanmaraş olabilir diğer illerimizde yatırımlar yapılabilir” dedi.

   Vestel Bayi ve Distribütör Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu; “2016 yılında ülkemiz çok büyük sıkıntılar çekti. O kadar dinamik ülke ki tüm olumsuzluklara rağmen perakende sektörü büyüdü. %25 büyüme oldu Vestel’de. Genç bir nesilin olması ülkemizi hiçbir olumsuzluk etkilemedi. Türkiye’de yetişmiş mühendisler yaptıkları bizi gururlandırıyor. Bütün bu olumsuzluklar güçlü olmadığımız için geliyor. Güçlü olursak hiç kimsenin gücü yetmez işte bu yüzden biz Vestel olarak bunun için çabalıyoruz. Ülkemizin kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu ülkenin parası dışarı gitmesin diye telefon yatırımı yaptık. En çok ithal edilen ürünlerden birisi petrol diğeri cep telefonu. Bu para dışarıya çıkmasın diye Vestel büyük yatırım yaptı. 13 Milyon telefon satışı oluyor ülkemizde bu ciddi bir rakam biz bu yüzden ülkemizin parası dışarı gitmesin diye yatırımlar yaptık. Türk Halkının bu konuda duyarlı olması lazım. Güçlü Devlet, güçlü bankalarımızın olmasını istiyorsak kendi yerli ürünlerimize destek çıkmalıyız. Zorlu dönemi atlatmaya çalışıyoruz, ben atlattığımıza inanıyorum. Bundan sonra önümüzün aydınlık olduğunu düşünüyorum; perakende, gelişim anlamında hep beraber çok daha güzel günlere göreceğimize inanıyorum. Gururla yerli Vestel diyorum” dedi.

     Leloğlu 2017 yılında çıkacak ürünler hakkında ise şöyle konuştu; “4K televizyonlarımız, Android televizyonlarımız var. Beyaz eşya da dünya rekortmeni ürünlerimiz var. Bunların daha da artması için daha çok çalışacağız” dedi.

VESTEL OLARAK KAHRAMANMARAŞ’A NASIL HİZMET EDERİM DİYE DÜŞÜNEN FİRMAYIZ

 Vestel olarak yeni yatırımlar düşünüyoruz. Gündemimizde var fakat şu an yatırım planı yapacağız demek yanlış olur. Kısa vadede planlanmış bir yatırımımız yok. Kahramanmaraş potansiyeli yüksek bir yer. Burada benim 5 6 yılım geçti, buraya gelince insan mutlu oluyor. Güzel bir havası var. Vestel olarak Kahramanmaraş’a nasıl bir hizmet ederim diye düşünen bir firmayız, ne kadar kazanacağımıza bakmıyoruz” dedi.

   Açılış sonrası Aksu TV açılan yeni Mağaza’dan haberleri canlı olarak sundu. Katılımın büyük olduğu açılışta vatandaşlar kampanyalı ürünlere hücüm ederken vatandaşlar çok memnun olduklarını ve Aygün Avm’ye çok teşekkür ettiklerini söylediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol