banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AVRUPA SPOR HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE BAŞLADI

Her yıl AktifOl (#Beactive) sloganı ile gerçekleştirilen çok sayıda faaliyette amaç mümkün olduğu kadar çok sayıda ve her yaştan insanı fiziksel aktiviteye teşvik etmek ev daha hareketli bir yaşam bilinci elde edilmesini sağlamak amacı ile Kahramanmaraş Milli İrade Meydanında sportif etkinlikler gerçekleştirildi.

Gençlik ve spor İl Müdürlüğü organizatörlüğünde Büyükşehir Belediye spor Şubesinin destekleri ile gerçekleşen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Açılış Kurdelası’nın kesimi ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, “Herkes için spor diyoruz. Misyonu doğrultusunda kurulduğu 1990 yılından bugüne 3’ten 93’e herkes için spor her yerde spor sloganı ile sayısız faaliyete imza atan federasyonumuz aynı zamanda Avrupa Parlamentosu tarafından oluşturulan #beactive (AkifOl) fonunu ülkemiz adına kullanma yetkisine sahip tek yetkili kurumdur. Yine 23-29 Eylül tarihleri arasında Avrupa spor haftası kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde çeşitli sportif aktiviteler gerçekleştirilirken, binlerce amatör, profesyonel spor sever ve ayrıca yoğun strese maruz kalmış vatandaşlarımızı bol ve eğlenceli aktivitelerle buluşturduk. Buluşturmaya da devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan vekili Arif Şen ve Vali Yardımcısı Fatih Damatlar selamlama konuşması yaparak sporun ve sporcunun önemine değindi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol