Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

AVON, 5. ŞUBESİNİ KAHRAMANMARAŞ’TA AÇTI

Sahipliğini ÖZLEM tuhafiyenin sahibi, başarılı iş adamı Yusuf Kökünöz’ün yaptığı, Trabzon Bulvarı, Valilik karşısındaki AVON Şubesinin açılışında konuşan işletme sahibi Yusuf Kökünöz, Avon Kozmetiğin dünyada 1886, Türkiye’de ise 1993 yılından beri doğrudan satışta faaliyet gösterdiğini söyleyerek, Avon’un lider firma olduğunu söyledi.

Avon şubesinin açılış konuşmasını yapan Avon Kozmetik Güneydoğu Bölge Müdiresi Fiğen Peker Taşer, Avon’un 2020 yılında mağazacılık tarafında faaliyet gösterme kararı aldığını ifade ederek, “Bu vesileyle Türkiye’de 4., Güneydoğu’da ilk mağazamızı Kahramanmaraş’ta açıyoruz” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR, HAYIRLI OLSUN, HELAL VE BOL KAZANÇLAR DİLERİM!

İşyerinin kurdela kesimi sonrası bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, işletme sahibi Yusuf Kökünöz’ü çok yakından tanıdığını, siyaseti kadar ticaretinde de başarılı bir grafik çizdiğini belirterek, “hayırlı uğurlu olsun. Bol ve helal kazançlar diliyorum” diye konuştu.

İkramlarla birlikte mağazanın açılışına katılan AK Parti Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Habibe Öçal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu ilçe belediye başkanı Necati Okay,  AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, AK Parti eski milletvekili Dt. Sıtkı Güvenç, Esnaf Birlik Başkanı Ahmet Kuybu, İŞKUR Müdürü Ali Yüce ve Yardımcısı Murat Ceyhan ve misafirler@müşteriler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol