banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ATLI EĞİTİM MERKEZİ KURULUYOR
 Çalışmaları yerinde inceleyen Türkoğlu  Belediye Başkanı Osman Okumuş şunları belirtti; “Orta Asya’dan başlayan ve Türklerin tarih ve kültüründe özel bir yeri olan atları vatandaşlarla buluşturmak amacı ile Türkoğlu İlçemizin, Gaziler Mahallesindeki 16 dönümlük alan içerisine, Atlı Eğitim Merkezi, atlı okçuluğun köy evleri, oba, piknik ve mesire alanlarının olacağı güzel bir tesisi kazandırıyoruz. Ayrıca çocuklarımız için midilli atlarımızda olacak.

Atlı Eğitim Merkezi tamamlandığında, Tüm vatandaşlarımızı günlük hayatlarından uzaklaşarak atları eğlenceli ve bilgilendirici şekilde tanıma fırsatı sunulacak. Özellikle at sevgisini aşılamak ve atlı sporları için hizmet verecek. Merkezde kapalı-açık atlı eğitim alanı, seyis odası, malzeme temizleme odası, atların yiyeceklerinin bulunduğu depo, at malzeme odası gibi çok kullanışlı bölümler olacak.

Türkoğlu Belediyesi olarak çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamladıktan sonra, ilk önce insanları at ile tanıştırıyoruz. İlerleyen zamanda at kültürünü daha ayrıntılı şekilde aktarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol