Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

 ARASA CAMİ ÜZERİNDEKİ İLKER GÖRÜNTÜ!
  

Kadim şehrimizde, ilkel yapılaşma ile modern yapılaşma arasında 50 metre var. Başınızı sola çeviriyorsunuz her taraf ilkellik akıyor, göz zevkiniz bozuluyor, sağa bakıyorsunuz modern,  insanın içini açan, yüreğini ferahlatan manzara ile göz göze geliyorsunuz.

Senelerdir biz yazmaktan, haber yapmaktan bıktık, usandık. Ancak gazetecilik sorumluluğu çerçevesinde yerel yönetimlerin düşüncesi, tavrı ne olursa olsun, haberciliğimiz bu mealde sürüp gidecek.

SORUMLU GAZETECİLİK GEREĞİ.

Sözünü ettiğimiz yer, tarihi Arasa Camii (Cığcığı Camii) üzerindeki ada. Kıbrıs Meydanına inerken hemen sağınızda karşınıza çıkan sıvasız, boyasız ve insanın göz zevkini haram eden ilkel yapılar ve sergilenen manzara.

Sadece seçim üzeri siyasilerin ve bazı firmaların özel reklamlarının yapıştırıldığı bu çirkin manzaranın yıkılması gerekiyor.

Yıkıldığı zaman, hem o civar genişleyecek, hem görüntü kirliliği ortadan kalkacak, hem de çevre derin ve rahat bir nefes alabilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol