banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ARAS,
 Eczacılar Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras, yayınladığı mesajında, kurtuluş savaşını milletimizin var olma savaşı olarak  tarif ederken, demokrasi ve halk iradesi ile taçlandırılan Cumhuriyetin, Türk milletinin ebedi varlığı ile devam edeceğini belirtti.

Aras mesajında şu görüşlere yer verdi; "Tarih boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak zorundayız. Atalarımızın bizlere emanet ettikleri bu topraklar uğruna yüz binlerce şehit verildiğini ve bir o kadar da gazimizin bulunduğunu unutmamalıyız. Cumhuriyet uğruna, istiklal  uğruna canlarını veren bütün şehitlerimizi hürmet ve minnetle anıyor, gözyaşlarıyla değil, neşe ve coşkuyla geçireceğimiz nice Cumhuriyet Bayramlarına hep birlikte kavuşmayı diliyorum.  Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum.  Kahramanmaraşlı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!"

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol