banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ANDIRIN’DA DEPLASE ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

             İçme suyu hatlarının herhangi bir arıza olması durumunda erişilebilir olması ve arızanın büyük hasarlar vermesinin önüne geçilmesi gerekiyor. Andırın İlçe Merkezinde geçmiş yıllarda imal edilen içme suyu hatlarının üzerine yıllar içinde binalar inşa edilerek hem olası arıza durumunda arızaya müdahale imkânsız hale gelmiş hem de bu arızalar önüne geçilemeyecek olumsuz durumlarla karşı karşıya kalınması ihtimalini doğurmuştur. Bunun engellenmesi için KASKİ Genel Müdürlüğünce ilçe merkezindeki yerleşim yerlerinin altında kalan içme suyu hatlarına yönelik deplase çalışması başlatıldı. Toplam 400 metre uzunluğunda ve 160 mm çapında boruların deplase çalışmaları 1 hafta gibi kısa sürede tamamlanarak hizmete sunuldu.

            Çalışmada asbest yapıdaki eski boruların yerine sağlık açısından daha uygun olan polietilen borular kullanılarak uzun yıllar sağlıklı içme suyu temini sağlandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol