banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ANDIRIN-GÖKSUN YOLU; 10 SENEDİR BİTMEDİ

Vatandaşa, sürücülere işkence ve çile çektiren, 10 senedir bir türlü tamamlanamayan bu yolda çalışmalar sürse de, mevsim itibariyle kışa yaklaştığımız günümüzde sürücülerin daha çok işkence çekeceği söyleniyor.

Yol meselesi için Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Kayıran, bu yolun önemine vurgu yaptılar ve ilçenin en önemli sorunlarından biri olduğuna dikkat çekerek, bir an önce bitirilmesi hususunda ilgililerin çalışmayı hızlandırmasını istediler.

SÜRÜCÜLER DE İSYANLARDA

Andırın’a 35 km. ilerideki yangın yerine giderken, hem aracımız, hem üzerimiz toz toprak içinde kalmıştı. Fotoğraf çektiğimizi gören sürücüler, ki birisi tanıdı, isyan dolu cümlelerle; “Gazeteci ağabey, ne olur şu rezaleti haber yap! Yeter artık! On senedir niye bitmez bu yol!” demekten kendini alamaz iken, kime rastladıysak, Andırın’ın en önemli sorunu nedir dediysek hepsi de bitirilemeyen Andırın-Göksün yolunu işaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol