Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ALPEDO VE BÜYÜKELÇİNİN DONDURMA ŞOVU!
 İstanbul İhracatçılar Birliğinin, Türkiye’nin her il’inden bir sektörü İsrail-Tel-Aviv’e götürürken, Kahramanmaraş’tan katılan kervan@alpedo, dondurma şovu ile seyredenleri adeta büyüledi.

Dondurma ustası Ahmet Usta, hem Tel-Aviv’de, hem de Kudüs’te Kahramanmaraş’ı, kervan@alpedo’yu başarı ile temsil etti, kervan@alpedo standı ise en çok ilgi gören standlar arasında yer aldı.

Kilolarca ağırlıktaki dondurma şovu ilgiyle izleyen büyükelçi İbrahim Şenel, usta bir dondurmacı gibi satırla dondurmayı kesti ve misafirlere eliyle ikram etti.

KERVANCIOĞLU; “KALİTEYE DEVAM…”

Kariyer günleri dahil, tüm etkinliklerin gözbebeği ve vazgeçilmezi haline gelen, bunu hem dondurma festivalinde, hem de Ankara’daki tanıtım günlerinde başarı ile ortaya koyan Alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu da, tesislerinde özenle üretilen dondurmalarını tüm dünyaya tanıtmak için seferberlik ilan ettiklerini, bunu da başardıklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol