banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ALPEDO LEZZETİ KALE’DE HAYAT BULACAK!

Daha düne kadar Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren AKBEL şirketince işletilen tarihi Kale, bundan böyle KERVAN KALE adıyla misafirlerin, ziyaretçilerin hizmetinde olacak.

10 yıllığına, Büyükşehir Belediyesi ile alpedo@kervan arasında imzalanan protokol gereği, tarihi Maraş Kale’sinin işletme hakkı, artık el değiştirmiş oldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör arasında imzalanan protokol uyarınca, işletme sahibi olan Kervancıoğlu, “Kervan ailesi olarak her geçen gün büyüyor, hizmet kalitemizi ve hizmet ağımızı genişletiyoruz. Tarihi Kocabaş Konağından sonra tarihi Maraş Kalesini 10 seneliğine almak, bizim için, firmamız için büyük onurdur. KERVAN KALE adı altında işletilecek olan tesiste, Kervanhan’da ne varsa onlar da olacak, müşteri ve ürün kalitesi, memnuniyeti ön planda tutulacak!” dedi.

BAŞKAN GÜNGÖR’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

“Bize gösterilen ve duyulan güvene layık olabilmek adına hem şehrimizi tanıtacağız, hem tarihi Kale’de Maraş lezzetlerini yerli veya yabancı turistlerle buluşturacağız. Bunun için tüm hazırlıklarımız yaptık, Ramazan Bayramı sonrası halkımızın emrindeyiz!” diyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür eden alpedo@kervan yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, işletme sorumlusu olarak tarihi dokuyu koruyarak, tarihi dokuya saygı duyarak en iyi şekilde Kahramanmaraşlı hemşehrilerine hizmet vereceklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol