banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ALPEDO KATAR’A DONDURMA VE TATLI GÖNDERİYOR

İHRACATTA 16 ÜLKEYİ 30’A ÇIKARTMAYI HEDEFLİYORUZ

Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kahramanmaraş'ın lezzetlerini 30 ülkede buluşturma hayallerinin olduğunu söyleyerek, "Kervan Lezzet Grubu olarak bizim bir hedefimiz var. Bu sene Türkiye genelinde 135 bin noktaya çıkartmayı hedeflediğimizi söylüyorduk. İnşallah bu sene hedeflerimize yaklaşıyoruz. İhracatta 16 ülkeyi 30 ülkeye çıkarma hedeflerimiz de devam ediyor." dedi.

LEZZETLERİMİZ KATAR'DA BULUŞACAK

Katarlı bir iş insanıyla protokol oluşturduklarını belirten Kervancıoğlu, "Katar'a ciddi ürünler gönderiyorduk. İnşallah Katar pazarını genişletip hem Alpedo markamızı hem de yöresel ürünlerimizi ve tadlarımızı oraya göndermiş olacağız. Yapılan anlaşma, Kahramanmaraş ve Türkiye ekonomisi için güzel oldu. Bu anlaşmamız kahraman şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Üretimimize hız kesmeden devam ediyoruz." ifadelerinde bulundu.

Sami Kervancıoğlu, ülkelerle yapılacak anlaşmaları ilerleyen süreçte kamuoyuyla paylaşacağını da sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol