banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ALPEDO HER YERDE!
 Dondurma ve pastane sektörünün parlayan yıldızı haline gelen, bugün itibariyle sadece kent merkezindeki insanların değil, komşu ildeki vatandaşların bile yemek ve kahvaltı için seçtikleri ve tercih ettikleri mekan olan Kervanhan, bir temsil merkezi haline gelirken, Alpedo dondurması ülkenin her yerinde 'biz burada da varız!' dedirtiyor.

Erdemli ilçesinde, Kızkalesi karşısındaki oteller arasında, yürüyüş badı üzerindeki dondurmacı kardeşimiz ile sohbet ederken, Alpedo dondurmasının çok rağbet ve müşteri bulduğunu söyledi.

MÜŞTERİ BEĞENİNCE, BEN DE MUTLU OLUYORUM

Aslen Bertizli olup, Namık Kemal Mahallesinde ikamet eden, senelerdir bu işi yaptığını söyleyen  hemşehrimiz, Alpedo dondurması satmaktan ve şehrimizi temsil etmekten mutlu olduğunu söyledi; "Yerli turistler biliyorlar da, özellikle yabancılar  dondurma yediğinin farkına varıyor. Çünkü damakta bıraktığı lezzet yüzlerine yansıyor, ben bunu görebiliyorum. Onlar beğenince ben de sattığım ürün ve şehrim adına mutlu oluyorum" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol