Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ALLAH TÜRKİYE’Yİ KORUDU!
 FETÖ terör örgütü ve onun iç-dış uzantılarınca gerçekleştirilmek istenen, ancak başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine ilişkin yorum yapan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hanifi Toptaş, aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurdukları ülkemize, Fethullahçı teröristlerce yapılan saldırıyı kınadı, bu saldırının topyekûn milletimize olduğunu söyledi.

Başkan Toptaş, hainlerin, halkın iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanına, başbakan ve hükümete, TBMM’ne ve topyekûn halkımıza karşı darbeye kalkışmasının, milletin iradesini hiçe sayma heveslerinin, milli birlik ve beraberlik seli altında boğulduğunu dile getirirken, “Bu kirli senaryoyu halka dayatmaya çalışan kendini bilmezler cevaplarını çok net almışlardır. Demokrasiye inanmış, gönül vermiş herkes gösterdikleri kararlı duruşlarıyla, milli çıkarlar doğrultusunda vatansever bir tutum sergilemişlerdir” diye konuştu.

“Allah Türkiye’yi korudu!” diyen Toptaş, bu uğurda şehit düşen asker ve emniyet mensuplarına da başsağlığı dilemeyi unutmadı.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol