banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ALAÜDDEVLE HAZRETLERİNİN MEKANI PİSLİK İÇİNDE!

ÇOCUKLAR TÜRBEYİ OYUN PARKI HALİNE GETİRMİŞLER!

Duyarlı bir vatandaş olan ve türbeye sık sık gittiğini, dua ettiğini söyleyen Yasemin Çelik; “Ben Alaüddevle Hazretleri’nin türbesine sık giderim. Özellikle son iki aydır Aladan semtinde bulunan bu türbe bakımsız. Dün, ikindi namazını kılmak ve orucumu bu mübarek insanın yanında açmak istediğimde, mülteci çocuklarca türbenin darmadağın olduğunu gördüm. Aynı hadise 2 ay önce de yaşanmıştı. İçeriyi temizledim, konu komşular da bunu gördüler, şahitler. Çocuklara kızdım, burası oyun parkı değil dedim. Kapıyı kapatmıştım ama son gittiğimde yine kapıyı açık ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim ve diğer dini kitapları yerlerde paramparça buldum. Kur’an-ı Kerim’i yanıma alıp düzeltmeye çalıştım. Bu dini mekana yapılan saldırıyı doğru bulmadım. Her  yan dağınık, pis ve kirli. İlgili ve yetkili kurumların, kimselerin bu mekana el atmasını bekliyorum” diye konuştu.

YETKİLİİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM!

“Anahtarı bana versinler, Allah rızası için ben temizlerim. Türbenin içinde lavabo var, mülteci çocukları içeri girip ortalığı kirletiyorlar. Madem onların lavabo ihtiyacı var, dışarıya yapılsın” diyen duyarlı vatandaş Yasemin Çelik, bu pisliğe, bu kutsal kitaba hakarete son verilmesini istedi ve herkesi bu meselede duyarlı olmaya davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol