Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AKKURT; “TEVECCÜH VE TERCİH BİZDEN YANA”
 Başkanı olduğu Terziler ve Konfeksiyoncular Odası için seçildiği günden bu yana, meslektaşlarının haklarını arayan, onların yaşam ve çalışma standardının yükselmesi için gayret gösteren, sosyal faaliyetleri ile de merkezdeki odalar içerisinde en verimli, en hareketli odanın başkanı, gerek sağlam kişiliği,  gerekse mesleğine ve odasına hakimiyeti ile bilinen Muhlis Akkurt, 10 Ocak’ta yapılacak seçimde oy kullanacak meslektaşlarının tercih ve teveccühlerinin kendisinden yana olduğunu söyledi.

Bu bağlamda, kulis toplantıları ve ziyaretlerini, istişare toplançtılarını eksik etmeyen Başkan Muhlis Akkurt, Birlik Başkanı Ahmet Kuybu ile uyum içinde çalıştıklarını, yeniden seçildiğinde aynı tutarlılık ve kararlılık içinde çalışacağını söylerken, “Biz senelerdir ihmal edilen birliği, dirliği tesise çalıştık. Meslektaşlarımız arasındaki diyaloğu, istişareyi, sosyal dayanışmayı eksik kılmadık” dedi.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

“Biz hizmet ve proje adamıyız. Odamızı tabeladan ibaret saymadık. Saygın ve kurumsal kimlik kazandırdık” diyen Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, hizmet kervanının yoluna devam edeceğini, daha yapacak çok işleri olduğunun altını çizerek, 10 Ocak’ta yapılacak seçime tüm meslektaşlarını beklediğini, onların davetli olduklarını sözlerine ekledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol