banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

AKEDAŞ’TAN YENİ YIL KAMPANYASI
  

fastPay kullanıcıları elektrik fatura ödemelerinde artık yüzde 10’luk tutarı iade olarak alacaklar.

fastPay kullanıcıları diledikleri kredi kartını fastPay’e tanımlayarak faturalarını daha az ödeme avantajından yararlanabiliyor.

fastPay’i olmayan kullanıcılar ise saniyeler içinde uygulamayı indirerek fastPay’in tüm avantajlarına ulaşabiliyor.

 

 

“FASTPAY HERKES İÇİN HER YERDE ÖDEME KOLAYLIĞI VE AVANTAJLAR SAĞLIYOR”

 

fastPay’in, sunduğu özellikler, işbirlikleri ve kampanyalarla kullanıcılarına önemli faydalar sağladığına dikkat çeken DenizBank Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri Grup Müdürü Lütfi Akbulut şöyle konuştu; “DenizBank olarak hizmetlerimizi müşterilerimize her zaman teknolojinin son olanakları ile götürmeye odaklanıyoruz. Bu doğrultuda fastPay üzerinden kredi kartı ile yapılan tüm fatura ödemelerine 0 (sıfır) komisyon avantajımızı şimdi de sektörde bir ilk olan, daha az ödeme kampanyalarımızla devam ettiriyoruz. AKEDAŞ Elektrik

Perakende Satış A.Ş. ile yaptığımız anlaşma sayesinde vatandaşlarımız fastPay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde fatura ödemelerini rahatça yaparak, yüzde 5 daha az ödeme avantajından yararlanmaya başlamışlardı. Şimdi ise bu anlaşmanın kapsamını genişleterek tüketicilere yüzde 10 daha az ödeme avantajını sağladık. fastPay ile fatura ödemelerinde başlattığımız kullanıcı faydasına odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek.”

 

 

“fastpay ile AKEDAŞ bölgesinde bir ilki gerçekleştirdik”

 

Söz konusu işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AKEDAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış şunları söyledi; “ Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak tüketicilerimizin memnuniyetini ve hizmetlerimize ulaşabilirliklerini ön planda tutmaya her zaman dikkat ediyoruz. Denizbank ile yaptığımız anlaşma sayesinde tüketicilerimiz, fastPay üzerinden kredi kartı ile yapacakları fatura ödemelerinde yüzde 5 daha az ödeme avantajından yararlanmaya başlamışlardı. Biz, Denizbank ile yeni yılda bu işbirliğininin kapsamını daha da genişlettik. 2019 yılında tüketicilerimiz fatura ödemelerini fastPay üzerinden gerçekleştirdikleri takdirde, fatura tutarının yüzde 10’unu iade olarak alacaklar. Tüketicilerimizi daha fazla memnun edebilmek adına her geçen gün daha güzel gelişmelerle karşınızda olmak için çalışıyoruz”

Kampanya ile ilgili detaylar için www.akedas.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol