Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AKEDAŞ AŞ. FETTULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNÜN (FETÖ) DARBE GİRİŞİMİNE DİRENİRKEN ŞEHİT VE GAZİ OLAN KAHRAMANLARIMIZA VE AİLELERİNE 500 BİN LİRA YARDIMDA BULUNDU.
 Devlet, millet, demokrasi ve anayasal düzeni ortadan kaldırmak isteyen hainlere karşı gözlerini dahi kırpmadan canlarını ortaya koymuşlardır. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti Tarihi, kaderimizi değiştiren kahramanlarımızın yaptıklarını yeni nesillere aktararak, 15 Temmuz gecesini asla unutmayacak ve unutturmayacaktır.

Yüce Devletimiz hainler tarafından yapılan darbe teşebbüsünde şehit ve gazi olan kahramanlarımız için yardım kampanyası düzenlemiş ve hepimize yardım etme şansı tanımıştır. Gün birlik günü olduğunu ve duyarlılığımızı yitirmememiz gerektiğini vurgulamıştır.

 Akedaş Yönetim Kurulu olarak bu vesileyle tüm ‘’ Demokrasi Şehit ve Gazilerini’’ saygı ve minnetle anarken şehitlerimizin kederli ailelerini bir kez daha başsağlığı diler, gazilerimize acil şifalar dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol