banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AKEDAŞ AİLESİ; BİRLİK VE BERABERLİĞİN  TAÇLANDIRILDIĞI
 Birlik ve beraberliğin sağlandığı bir atmosferde müzik dinletisi ve barkovizyon gösterisi eşliğinde başlayan yemek organizasyonunda; misafirler gölge oyunu seyrederken, çocuklar palyaçolarla oyun oynayıp hediyelerini almanın mutluluğunu yaşadılar.

Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, sevginin, saygının, sabrın ve kardeşliğin daha da pekiştiği bu ayda, iftar yemeği vesilesi ile personel ve aileleri ile aynı sofrada bulunmuş olmanın hazzını ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Akedaş Elektrik Perakande Satış A.Ş Genel Müdürü Medine Tanış;

“İftar yemeği organizasyonlarımız, Akedaş çatısı altında geleneksel bir hale getirilmiştir.

Bu kapsamda bu sene Elbistan Bölgemizde 2. , Adıyaman Bölgemizde 6. İftar Yemeği Organizasyonu gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu sizlerle paylaşırken; bu akşamda K.Maraş ta ki iftar yemeği organizasyonu için bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Bugün burada gerçekleştirdiğimiz birlik ve beraberliğimizi koruyup, bütün bir yıla yaymayı başardığımız zaman, kendimize koymuş olduğumuz hedeflerin gerçekleşmemesi için hiçbir neden kalmayacaktır.

Unutmayınız ki! Kurumsal bir Şirket olabilmek için; iyi bir yönetim politikası, iyi belirlenmiş bir strateji planı ve nitelikli çalışanlara ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu bağlamda Akedaş çatısı altında yakaladığımız sinerjinin bizi sağlam ve emin adımlarla en üst seviyeye taşıyacağına olan inancım sonsuz.

Her yıl aramıza yeni katılan çalışma arkadaşlarımız ve onların değerli aileleri ile birlikte birçok güzel şeye imza atacağımız organizasyonların devamını temenni ederken; Ramazan ayının hepimize hayırlı olmasını diliyorum.

Tüm çalışanlarımıza emekleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum…” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol