Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

AKDO’DAN ADANA’YA 2. ŞUBE. SIRADA IRAK VAR!

Kent merkezindeki 9 şube sonrası komşu illere de yayılan AKDO, bilindiği üzere baklavanın merkezi gösterilen komşu Gaziantep’e 2 şube birden açmış, bunu Adana Türkmenbaşı Caddesindeki şube takip etmişti.

Hedefinde Mersin’e de bir şube açmak olduğunu söyleyen AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, ikinci şubeyi Turgut Özal Caddesinde açmayı düşündüklerini söyledi; “İşletmelerimiz yoğun ilgi görüyor. Ürün ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti bizi şube sayısını artırmak için cesaretlendiriyor” dedi.

BİR ŞUBE DE IRAK’A

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, yurtiçine olduğu kadar yurt dışına da açılmayı hedeflediklerinin altını çizerek, bu kez iç savaş yaşayan ve bölünen Irak’ta, Duhok kentine de bir şube açmayı hedefine koyarken, şubenin işletmecilerinin Irak vatandaşı olacağını, kendilerinin sadece isim hakkını verdiklerini kaydetti; “Tabi şubelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Şube sayılarımız arttıkça ürün yetiştirmekte zorlanıyoruz. Ancak tecrübeli, işinin ehli bir ekibimiz var, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek durumdayız. Böylelikle ehem ülkemi, hem de şehrimi dışarıda tanıtmak adına attığımız adımlarımızın sayısı artarak devam edecektir” diye konuştu.

PİAZZA’DAKİ AKDO BÜYÜDÜ, YENİLENDİ

Kentin en büyük alışveriş merkezi sayılan PİAZZA’daki yerini büyüten, yenileyen AKDO, müşterilerinin de yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol