Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK dizi GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

AKDENİZ’DEN DOĞU’YA KADAR UZANAN SEVGİ YOLCULUĞU…

Bizleri yaşatan da sevgi seli, unutulmaz ve asla yere düşürülemez olan geleneklerimiz, daha açıkçası insan sevgimiz.

Bu bağlamda, Kahramanmaraş’ın gönüllü tanıtım ve turizm elçileri başta alpedo lezzetler kervanı yönetim kurulu başkanı olan Sami Kervancıoğlu, doğanın mavi ve yeşille buluştuğu Başkonuş’un göz bebeği Serhan Erdoğanyılmaz alanında marka değeri olan ağabeyi, inşaat sektörünün önemli ve güvenilir ismi Kayahan Erdoğanyılmaz, yorucu olsa da insanlığın, yardımlaşmanın, bir elma gönül elma düsturunun temsilcileri olarak Doğu seferine çıktılar.

İLK DURAKLARI ŞIRNAK OLMUŞTU.

Şırnak, karşısında Gabar ve Cudi dağları ile yamaç ve o kadar da zor bir coğrafyada kurulu şirin, küçük bir şehir. Belediye Başkanı Mehmet Yarka‘yı hediyelerini vermiyorlar sadece, bu şirin ve güzel ilimize sevgilerini, gönül dostluklarını da beraberlerinde götürüp takdim ediyorlar ziyaret ettikleri Vali Mehmet Yarka’ya…

Ve başarılar diliyorlar, başarılı hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorlar.

Şırnak Valisi Yarka, bu sevgi, bu muhabbet, bu gönül samimiyeti karşısında duygu seline kapılırken, misafirlerine teşekkür ediyor. Çünkü götürdükleri hediyeler, sevgi yumağı karşısında küçük kalıyor.

SONRA VER ELİNİ HAKKÂRİ

En büyük ilçesi Yüksekova kadar Hakkâri’ye giden, doğunun uç sınırındaki bu şehri ve ilçelerini gezen birisi olarak, bu zor coğrafyanın önemini bilirken, bu duyarlı, bu samimiyet testinden geçmiş gönül elçileri, Yüksekova ziyaretlerinden önce Hakkâri’ye uğruyorlar. Heybelerinde götürdükleri sevgi ve muhabbet yumağını Hakkâri Valisi İdris Akbıyık’a takdim ediyorlar. Bölge hakkında bilgiler alıp, nazik ev sahipliği yanında, Vali Akbıyık’a Kahramanmaraş’ı tüm yönleriyle anlatıyorlar.

Özetle, Kahramanmaraş’tan başlayıp, doğuya kadar uzanan bu kutlu yolculuk, uzanan bir dostluk eli olarak tarihe geçiyor.

Kahramanmaraş’ın sevgisini, samimiyetini ve dostluğunu hediye ediyorlar.

Ama götürdükleri için fatura kesmiyorlar. Onların kestiği fatura gönüllere işliyor ve geçiyor sadece…

Çünkü sevgiye, memleket, vatan ve bayrak aşkına kesilen faturanın bedelinin büyüklüğünü, ağırlığını kimse test edemez.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol