banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AFŞİNDER KORONASAVAR NİYETİYLE KURBAN KESTİ

Ülkemizin ve Dünyanın içinde bulunduğu covid-19 pandemisi ile hemşerilerinin moral ve motivasyonaunu artırmak ve bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine destek olmak için İstanbul da faaliyet gösteren Afşin Eshab-ı Kehf dostluk, kültür ve çevre derneği dualar eşliğinde 600 kg lık büyükbaş bir kurban kesip, yaklaşık yüz aileye pay etti. Afşinder ayrıca paketlerin içerisine, lokum, Türk kahvesi ve okumak için bir adet kitap bırakarak ihtiyaç sahibi ailelere ve bu dönemde işsiz kalanlara tek tek dağıtıldı.

KURBANIMIZIN ADINA KORONASAVAR DEDİK…

Konu hakkında açıklama yapan Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, bu dönem insanlık önemli ve ağır bir sınav veriyor. Halimize şükredip, bir birimize karşı, çevreye karşı ne yapabiliriz düşüncesi arttı. Mübarek Ramazan ayının bereketi ile de böyle farkındalık oluşturacak bir kampanya yaptık. Bir hafta içerisinde toparlananlar ile yardım projemizi gerçekleştirdik. Kurbanımızın adına da KORONASAVAR dedik. İnşallah be la ve musibetlerin define vesile olması için dualar ettik. Akan kanlar ile birlikte Ülkemizin, İslam Aleminin ve Dünyanın bu ağır imtihandan kurtulmasını ümit ediyoruz. Bu anlamlı projeye maddi manevi destek veren duyarlı hemşerilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum, dedi.

Kıyma ve kuşbaşı olarak ortalama 4 kg lık paketler yapılan paylar, lokum, Türk kahvesi ve kitaptan oluşan hediye paketleri ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ihtiyaç sahibi ailelere teslimatları yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol