banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AFŞİN SOKAK SOKAK YENİLENİYOR…
 Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede bozuk olan yolların bakım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler ihtiyaç duyulan alanlarda sıcak asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan yerlerde seferberlik başlatan Afşin Belediyesi, Dedebaba Caddesi, Turabi Sokak ve Mehmetçik Sokak'ta kilit parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. İlçenin birçok noktasında çalışma başlatıldığını kaydeden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 2017 yılında Afşin'in yol ve kaldırım çalışmalarının tamamını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Güven, "Çalışmalarımıza başladık. Bu yıl ki hedefimiz, Afşin'de asfaltsız, parkesiz,  kaldırımsız yol bırakmamak. Planlama ve programlarımız tamam. İnşallah Afşin’imizi güzel günler bekliyor. Afşinli vatandaşlarımız ile el ele vererek ilçemizi güzelleştireceğiz" dedi.

Belediyenin Afşin'e hizmet etmesi için en kapsamlı şekilde donatıldığını ifade eden Güven, " Çalışmalarımız her alanda devam ediyor. Mahallelerimizde cadde ve sokaklarda yol ve kaldırımları, sıcak asfalt ve çevre düzenlemeleri yaparak hizmet ağımızı her yere götürmeye çalışıyoruz. Saatte 160 ton asfalt üretebilen Kahramanmaraş'ın en kapsamlı ikinci büyük asfalt plenti Afşin'imizin hizmetine kazandırdık. Burada belediyemiz tarafından üretilen asfalt ile ihtiyaç duyulan yollarımızı yenileceğiz. Asfalt plentimizin yanı sıra yıllarca Afşin’e hizmet edecek beton elemanları üretim tesisimizi kurduk. Tesis, tek vardiyada 800 metrekare kilit parke üretme kapasitesine sahip ve saniyede 60 ton beton üretebiliyor. Buradan çıkan ürünlerimizle ilçemizin kaldırım, bordür ve kilit parke yollarımızı yapacağız. İnşallah içme suyu şebeke çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde ve sokaklar için oluşturduğumuz standart yol kesit çalışmaları doğrultusunda yapacağımız asfaltlama ve kilit parke kaplama çalışmaları ile daha sağlıklı ve tertemiz yollarla yepyeni bir Afşin görünümüne kavuşmuş olacağız." açıklamasında bulundu.

- AFŞİN'İ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

"Üst yapı sorunlarının tamamın bittiği, alt yapı sorununun minimuma indiği ve yeşil alanların bolca kullanıldığı bir Afşin'i vatandaşlar ile buluşturmak istiyoruz" diyen Güven açıklamasına şöyle devam etti: "Bu yıl ki hedefimiz çalışmalarımızda Afşin’imizin tamamını bitirmeyi hedefliyoruz ama asgari yüzde 80 ila 85 ini çıkacağız yol çalışma alanları olarak. Planlama ve hazırlıklarımız, programlarımız tamam. Bismillah dedik ve çalışmalarımıza artık başladık. İnşallah Afşin’imizi güzel günler bekliyor. Üst yapı sorunlarının tamamın bittiği, alt yapı sorununun minimuma indiği, yeşil alanların bolca kullanıldığı, sosyal alan ve kültürel faaliyetler ile tesislerin yoğun olarak hizmet verdiği bir Afşin oluşturmak hayalimizdi.  Elhamdülillah birçoğunu gerçekleştirdik. Seçim beyannamesinde vaat ettiğimiz hizmetlerin çoğu bitti.  Kalanları ise yakında bitireceğiz. Tekrar Rabbim çalışanlarımıza şehrimizin insanlarına, ülkemize, ordumuza sağlık sıhhat versin güç versin”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol