banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AFŞİN-DER ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU
 Her yıl birçok etkinlik ile üyeleri arasındaki bağları güçlendiren Afşinder, bu yılda geleneğini bozmayarak Florya dernek merkezinde üyeleri için bir iftar yemeği düzenledi. İftar davetine çok sayıda dernek üyesi ailecek katıldı.

İftar vaktinin gelmesi ile oruçlar açıldı ve paylaşmanın hazzı ve mutluluğu katılanların simasına yansıdı. Yemeğin sonunda, birlik ve beraberliğimiz ve yakın zamanda şehitlerimiz için eller açılıp dualar edilerek hep bir ağızdan Âmin denildi.

RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR,

Konu hakkında açıklama yapan Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, dostluk, kardeşlik ve kültürün buluştuğu adres olarak tanımlıyoruz derneğimizi. Bu misyon ile her yıl farklı adlardaki etkinlikler ile üyelerimizin bir araya gelmesine vesile olacak ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı ise bu birliktelik ve paylaşmanın en güzel zamanıdır. Derneğimize gönülden bağlı kardeşlerimiz ile bugün, her zaman toplandığımız derneğimizde bu sefer iftar soframızı paylaşmak, Ramazanın feyzi ve bereketinin aynı sofrada pekiştirmek için toplandık. Derneğimize emek ve katkı sunanlar ile ileriki bir tarihte ikinci bir iftar programı daha planlıyoruz inşaallah. Allah hepimizi Ramazanın bereketinden istifade edenlerden eylesin, katkı sunanlara ve katılan üyelerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol