Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

AFŞİN'DE BULUNAN HİNT BALIKÇIL KUŞU GÖRENLERİ HAYRAN BIRAKTI!

Afşin İlçesine bağlı Türksevin Mahallesinde Halil Akkaya, Galip Gökşen ve Mustafa Akkaya tarafından bulunan Hint Balıkçıl Kuşu Afşin Haber Merkezine getirildi.

Daha önce Yabani kuşların Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine tesliminde aracılık eden Afşin Haber Merkezi Hint Balıkçıl Kuşunu Kahramanmaraş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Bugün yapılan teslimde bir açıklama yapan Hint Balıkçıl Kuşunu bulan Mustafa Akkaya, Türksevin Mahallesinde tarlada çalışırken uçamadığını farkettiğimiz bir Kuş türü gördük. Uçamadığını anlayınca yakaladık.Daha önce haberlerde Yabani kuşların telef olmaması için Doğa Korumaya teslim edildiğini duymuştuk. Biz de Afşin Haber Merkezine getirdik dedi.

İlk defa böyle bir kuş türüyle karşılaştıklarını belirten Afşin Haber Merkezi sahibi Halil Demir ise Kuşu bulan Halil Akkaya, Galip Gökşen ve Mustafa Akkaya'ya teşekkür ederek,bugün Doğa Koruma görevllerine 19'ncu kuşumuzu teslim ediyoruz. Bu tür yayınları daha sık yaparak bu nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvanlarımızı koruyabiliriz.Tüm vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlılık bekliyoruz dedi.

Hint Balıkçıl Kuşu Doğa Koruma ve Milli Parklar Görevlisi Durmuş Hamiş'e teslim edildi.

Tedavisi tamamlanan kuş tekrar doğal yaşamına bırakılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol